tiistai, 3. heinäkuu 2007
Juustoinen nakkikastike
Juustoinen nakkikastike
10 nakkia
1 sipuli
1/4 pakettia Koskenlaskija voimakas -sulatejuustoa
1 prk tomaattipyrettä
n. 3 dl vettä
4 isoa tomaattia
tilkka ruokaöljyä
mustapippuria myllystä
Silppua sipuli ja pilko nakit. Ruskista nakkeja ja sipulia pannulla, lisää tomaattipyre ja kääntele vielä hetken. Lisää loraus vettä, sulatejuusto palasina ja rouhaise mustapippuria. Sekoittele, että juusto sulaa, lisää vettä sen verran, että kastike tuntuu sopivan paksulta. Anna hautua kannen alla sen aikaa, kun paloittelet tomaatit pieniksi kuutioiksi. Lisää tomaattikuutiot kastikkeeseen ja kuumenna, tarkista maku.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.