torstai, 29. marraskuu 2007
Taatelikakku (gluteeniton)
Taatelikakku (gluteeniton)
1 pkt taateleita (250 g)
1½ dl sokeria
3 dl vettä
200 g margariinia
2 kananmunaa
2 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
3½ dl gluteenittomia vaaleita jauhoja (esim. Sunnuntai)
Pilko veitsellä "taatelikuutiota" pienemmäksi ja tarkkaile, ettei kiviä ole joukossa. Mittaa kattilaan vesi, sokeri ja taatelit, keitä hiljaisella lämmöllä, kunnes soseutuu. Ota pois liedeltä ja sekoita margariini seokseen sulamaan, anna jäähtyä. Riko kananmunat taatelisoseen joukkoon, sekoita hyvin. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi kattilaan, sekoita tasaiseksi turhia vatkaamatta. Kaada voideltuun rengasvuokaan ja paista uunissa alatasolla +175 asteessa noin tunnin verran.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.