sunnuntai, 20. toukokuu 2007
Marianne-muffinssit
Marianne-muffinssit n. 32 kpl
3 kananmunaa
3 dl sokeria
200 g voita tai margariinia sulatettuna
2 dl kevytkermaa (10 %)
5½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl kanelia
1 tl vanilliinisokeria
3 rkl kaakaojauhetta
1 pussi Marianne-karkkirouhetta
Laita muffinssipellin koloihin paperivuoat. Sekoita kananmunat ja sokeri. Lisää sulaan rasvaan kerma, yhdistä kaikki kuivat aineet. Sekoita kananmunaseokseen vuorotellen rasvaseosta ja kuivia aineita. Lusikoi taikinaa vuokiin (täytä 2/3 vuoasta) ja paista uunissa +200 asteessa n. 15 minuuttia.
Tai kaada taikina jauhotettuun kakkuvuokaan ja paista +175 asteessa n. 55 minuuttia (peitä tarvittaessa paiston loppuvaiheessa leivinpaperilla, jos pinta alkaa tummua liikaa).
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.