maanantai, 14. toukokuu 2007
Viipaleuuniperunat ja pekoniherkkusienet
Viipaleuuniperunat
4 isoa Rosamunda-perunaa
½ pussia Estrella Holiday -dippimixiä tms.
ruokaöljyä
Pese perunat harjaten ja kuivaa. Leikkaa noin vajaan sentin paksuisiksi viipaleiksi, levitä leivinpaperin päälle pellille ja sivele pullasudilla ruokaöljyä päälle. Ripottele maustetta pinnalle. Paista noin 15 minuuttia uunissa +200 asteessa. Sinä aikana valmistele sienet.
Pekoniherkkusienet
200 g herkkusieniä
1 paketti pekonia
cocktailtikkuja
Puhdista sienet. Leikkaa pekoniviipale kahtia ja tämä vielä pitkittäin halki, eli yhdestä viipaleesta riittää noin kahteen sieneen riippuen vähän koosta. Kiinnitä cocktailtikulla. Nosta uunin lämpöä +225 asteeseen ja laita sienet samalle pellille perunaviipaleiden kanssa ja paista, kunnes pekoni näyttää kypsältä, muutaman minuutin ajan.
Kevyempi dippi
½ pussia Estrella Holiday-dippimixiä
½ purkkia maitorahkaa
rasvatonta maitoa
Sekoita jauhe maitorahkaan ja ohenna rasvattomalla maidolla sopivan paksuiseksi.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.