keskiviikko, 25. huhtikuu 2007
Lempeän tuliset lihapullat ja tsatziki
Lempeän tuliset lihapullat
1 dl korppujauhoja
2 dl chilillä maustettua tomaattimurskaa
400 g jauhelihaa (nauta 10 %)
1 kananmuna
1 sipuli hienonnettuna
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta
2 valkosipulinkynttä murskattuna
Jauha tomaattimurska hienoksi esim. sauvasekoittimella. Turvota korppujauhot tomaattisoseen joukkoon. Lisää muut aineet ja sekoita. Pyöritä pieniä pyöryköitä ja laita ne leivinpaperin päälle uunipellille. Paista uunissa +200 asteessa puolisen tuntia.
Tsatziki
1½ dl Felixin jugurttimajoneesia (15 %)
puolikas tuorekurkkua raastettuna ja valutettuna
1-2 valkosipulinkynttä murskattuna
suolaa ja pippuria maun mukaan
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.