maanantai, 23. huhtikuu 2007
Valkosuklaa-mokka -muffinssit
Valkosuklaa-mokka -muffinssit n. 18 kpl
3½ dl (erikois)vehnäjauhoja
2 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 dl maitoa
2 kananmunaa
100 g juoksevaa margariinia pullosta (tai sulatettua ja jäähdytettyä)
1 dl erittäin vahvaa kylmää kahvia (tai 1 dl vettä ja 3 tl pikakahvijauhetta sekoitettuna)
50 g valkosuklaata rouhittuna (tai enemmän)
Laita muffinssipellin koloihin paperivuoat. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita toisessa kulhossa nestemäiset aineet hyvin keskenään ja lisää jauhojen joukkoon, sekoita tasaiseksi. Jaa taikina muffinssivuokiin (täytä noin 2/3 vuoasta) ja paista +200 asteessa uunin keskitasolla 15-20 minuuttia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.