sunnuntai, 25. maaliskuu 2007
Valkosipulinen jauheliha-kasvis -pata
Valkosipulinen jauheliha-kasvis -pata
400 g jauhelihaa (nauta 10 %)
2 pientä punaista paprikaa
4 pienehköä porkkanaa
250 g pakastekukkakaalia
200 g tuoreita herkkusieniä
1 prk Crème Bonjour Cuisine, makuna valkosipuli ja yrtit
2 valkosipulinkynttä
mustapippuria
(suolaa)
Suikaloi paprika ja porkkanat, puhdista sienet ja pilko suurehkoiksi paloiksi. Ruskista jauheliha suurella paistinpannulla, lisää porkkanasuikaleet ja jäinen kukkakaali, paista käännellen hetkisen, lisää sitten paprikasuikaleet ja Crème Bonjour, sekoita ja hauduta kannen alla muutaman minuutin ajan, että kasvikset kypsyvät. Lisää murskatut valkosipulinkynnet, mustapippuria myllystä ja sienet (ja tarvittaessa suolaa), kuumenna ja tarjoa täysjyväpastan kanssa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.