perjantai, 2. maaliskuu 2007
Perunamuusipiilo
Perunamuusipiilo
6-7 dl löysää perunamuusia (tähteeksi jäänyttä tai vaikka jauheesta valmistettua "uutta")
2 valkosipulinkynttä
230 g savunkinkkukuutioita
3 kananmunankeltuaista
ripaus mustapippuria
Muusin alle:
pakastekasviksia (käytin Apetitin Amerikansekoitus 300 g, porkkana, parsakaali, romanopapu, paprika, pikkumaissi)
kasviksille ripaus suolaa
200 g fetajuustokuutioita (3 %)
Sekoita jäähtyneen muusin joukkoon kananmunankeltuaiset, kinkku, murskattu valkosipuli ja ripaus mustapippuria. Sulata pakastekasvikset mikroaaltouunissa, ripsauta pikkaisen suolaa päälle, valuta fetajuusto. Levitä voidellun uunivuoan pohjalle kasvikset ja fetajuusto ja niiden päälle muusi. Paista uunissa +200 asteessa 30-40 minuuttia, että pinta on kellanruskea. Lisäksi maistuvat esim. etikkasäilykkeet.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.