Kesällä tein maissileipäsiä ja tällä kertaa vaihtelun vuoksi vaihdoin maissit kuutioituun paprikaan. Maukkaita vaikkapa teen kanssa.

Pehmeät paprikaleipäset   4 kpl

1 punainen paprika
2 dl maissijauhoa (esim. Virtasalmen viljatuote)
2 dl hiivaleipäjauhoa (tai vehnäjauhoa)
2 tl leivinjauhetta
2 tl sokeria
½ tl suolaa
1½ dl maitoa
2 kananmunaa
50 g pullomargariinia (tai sulatettua ja jäähdytettyä margariinia)

Kuutioi paprika hyvin pieniksi paloiksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja sula margariini, lisää jauhoseokseen ja sekoita tasaiseksi, älä vaivaa turhaan. Sekoita joukkoon paprikakuutiot. Levitä lusikalla 4 kiekoksi uunipellille leivinpaperin päälle, halkaisija noin 15 cm, taikina on löysähköä. Paista uunissa +225 asteessa noin 15 min.