Juhlinta jatkui tänään, saimme lisää vieraita =) Tänään kaikki tarjottava oli gluteenitonta.

Tarjolla oli

perunarulla, muuten samanlainen kuin tämä, mutta tuorejuustona käytin Crème Bonjourin Romeo Paprika-Chili -juustoa (15 %), täytteessä oli lisäksi desin verran silputtua persiljaa ja pohjataikinaan käytin vain pari rouhaisua Santa Marian Garlic Pepper -maustetta, sillä tuo paprika-chili -juusto oli aika voimakkaan makuista

riisipohjainen tonnikala-katkarapu-oliivi -piiras, joka on muuten sama kuin tämä paitsi nyt käytin yhden purkin tonnikalaa ja lisäksi 180 g pakastekatkarapuja

tästä takana oikealla cappuccinomoussekakku, Hellapoliisin ohjeella pienin muutoksin, täällä ohje, miten itse tein

vasemmalla puolella superhelppo gluteeniton puolukkapiiras (ohje on täällä)

takana Koskenlaskija kylmäsavuporo -juustoa kuutioina