Juusto-oppaat neuvovat kokoamaan juustotarjottimelle eri tyyppisiä juustoja, sekä kovia että pehmeitä, ja myöskin sekä voimakkaita että miedompia juustoja. Itse poimin tähän tarjottimelle juustotiskiltä sellaisia juustoja, joista ainakin itse tykkään =D Eli jokin kova juusto olisi vielä voinut olla lisäksi tai vaihtaa jokin näistä pehmeistä. Lisäksi maistuvat keksit ja hedelmät. Tässä lisäkkeitä ei ollut kovin runsaasti, sillä kahvipöydässä oli muutakin syötävää. Ota juustot huoneenlämpöön ainakin puoli tuntia ennen tarjoilua, että maut tulevat paremmin esille, paloittele jääkaappikylminä. Peitä kelmulla, etteivät kuivu. Säilytä kuitenkin tuorejuustot jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka.

2130095.jpg

Kuutioituna Koskenlaskija viherpippuri- ja paprika-juustoja, Aura-kiilapala ja Crème Bonjour katkarapu -tuorejuustoa. Lisäksi gluteenittomia pipareita ja suolakeksejä sekä viinirypäleitä.